Met een buiten/winter schilder kun je in de winter je huis laten schilderen. Dat kan vaak een stuk goedkoper zijn, want veel schilders rekenen in de herfst en winter lagere tarieven. Anders dan vroeger kan een schilder ook met kou gewoon aan de slag. Nieuwe verfsoorten en nieuwe technieken zorgen ervoor dat de verf snel droogt. Wil jij het huis opnieuw laten verven? Dan kan je dat het beste laten doen door een professionele winterschilder. Hier lees je meer over wat dat precies inhoudt.

Een professionele buiten/winter schilder voor muren en kozijnen

Veel mensen hebben nog steeds het idee dat je schilderen alleen in de zomer kan laten doen. Maar dat is allang niet meer zo. Als het niet regent of vriest, kan een winterschilder prima aan de slag – ook buiten. Dat is wel een stuk goedkoper, dankzij het wintertarief dat schilders vaak rekenen. Professionele schilders hebben in de winter nou eenmaal minder opdrachten: met een lager tarief proberen ze het voor klanten aantrekkelijker te maken. Was je toch van plan om binnen of buiten te laten schilderen? Sla dan je slag, en neem een schilder in de arm die in de winter werkt.

Op tijd laten verven houdt je woning in goede staat

Een nieuwe lik verf is niet alleen een esthetisch genot. Verf is ook belangrijk om je woning in goede staat te houden. Professionele schilders raden meestal aan om buiten eens in de vijf jaar te laten verven. Door dat goed bij te houden, voorkom je dat verf gaat bladderen en dat muren en houtwerk blootgesteld worden aan de elementen. Nare gevolgen, zoals slijtage of rot, behoren daarmee tot de verleden tijd. Zeker met de wintertarieven van schilders is het aantrekkelijk om het buitenwerk goed te laten onderhouden.

Minder kosten en een mooiere woning

’s Winters laten schilderen heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Een professionele schilder kan flink wat geld kosten, maar door de opdracht in de koudere maanden uit te laten voeren, bespaar je veel geld. De precieze prijs hangt natuurlijk af van de grootte van de klus, maar het lagere tarief maakt het altijd aantrekkelijker. De kwaliteit van het werk heeft daar verder niet onder te lijden, en het verven duurt ook niet langer dan in de zomer. Wilde het huis laten verven, dan is de herfst of winter daarvoor het uitgelezen moment.

©2020 Kwaliteitschilders-Nederland | Schilders

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?